H2M är specialister inom teknisk fastighetsservice med kunder inom både offentlig och kommersiell fastighetsförvaltning. Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete inom områdena Drift, Energi, Bygg, El, VVS, Mark, Förvaltning och Säkerhet. Vi tror på omtanke och kunskap!

Vi på H2M Elteknik är ett sammansvetsat gäng som arbetar med olika uppdrag åt våra beställare och kunder. För att passa hos oss måste du vara självgående, kunna planera din dag utifrån de uppdrag du får men också vara lyhörd och flexibel för hos oss är ingen dag den andra lik. Du får frihet under ansvar men tillhör samtidigt ett av Stockholms största företag inom teknisk fastighetsservice med sköna kollegor och en bra gemenskap.

Vi erbjuder, förutom grymt sköna kollegor, ett nära samarbeten mellan företagets olika yrkesgrupper med möjlighet att lära sig nya saker. Här stöttar vi varandra både på och utanför arbetet. Vi har roliga fester, där julfest firas med respektive och sommarfesten med hela familjen, för vi tycker det är viktigt att ge något tillbaka till alla som är viktiga för dig. Du får en egen servicebil full med sköna verktyg och bra prylar, allt det du behöver för att göra ett utmärkt jobb helt enkelt.

Vi tror på rätt lön, bra försäkringar och god arbetsmiljö därför har vi kollektivavtal, är certifierade enligt BF9K och erbjuder privat sjukförsäkring. Bra för dig och för oss så att du blir frisk fortare om du blir sjuk. Vi tycker också att du ska äta bra och träna mycket, därför erbjuder vi Rikskortet, rabatt på SATS och ett friskvårdsbidrag som kan användas till allt från PT-timmar till massage.

Vi vill också utvecklas och det gör vi bäst genom att utbilda och arbeta tillsammans. Vi tror på både intern och extern utbildning och vill att människor växer med oss. Om du trivs och utvecklas kommer du att leverera mer och ge en bättre service till våra kunder, det är vår filosofi.

Du är såklart utbildad elektriker och har självklart alla behörigheter som krävs för jobbet. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort för personbil. Kan du mer saker så är det meriterande. Vi gillar alla så sök oavsett vem du är!

Kontakta Malin Danielsson om du vill veta mer om tjänsten eller undrar något annat.

Välkommen till H2M du också!

Kontaktperson

Malin Danielsson
Ansvarig rekrytering

Tel 08-560 059 80
E-post malin.danielsson@h2m.se

Läs mer om våra tjänster

Specialister inom teknisk fastighetsservice med omtanke och kunskap