Vår byggavdelning

Hos oss hittar du alla tjänster inom bygg, från enklare anpassningar till tidstypiska renoveringar med gamla metoder. I vårt eget snickeri kan vi tillverka det mesta från kompletterande detaljer till hela hus. Våra kunder har en kontakt och möts alltid av välbekanta ansikten. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Byggavdelningen började som hyresgästservice och komplement till våra driftavtal. Med tiden växte hyresgästernas behov och vi med dem. Idag är vi ett fullservice företag inom bygg med en rad kompetenser att erbjuda, från snickeri till plattsättning och murning.

Våra hantverkare är medvetet utvalda för att de har en stor yrkeskompetens. Dessutom är de skickliga på att verka i andra människors dagliga arbetsmiljö och ta hänsyn till känsliga verksamheter. Genom vårt kvalitetssäkringssystem, BF9K, arbetar vi löpande med säkerhet, arbetsmiljö och kvalité i våra olika uppdrag.

Vi finns för dig

Våra byggtjänster kan upphandlas av alla, både företag och privatpersoner och vi fungerar fortfarande som en stödfunktion till driftenheten inom H2M.  Som kund märks detta genom att du har en kontakt med ansvarig drifttekniker som sedan organiserar det fortsatta arbetet utifrån de kompetenser som behövs till varje specifikt projekt.

Alla våra bilar är fullt utrustade med verktyg och förbrukningsmaterial och vårt eget snickeri är centralt placerat vid Skanstull. Allt för att du som kund ska få den bästa tänkbara servicen till lägsta möjliga kostnad.

Våra tjänster kring området Bygg

Kontaktperson

Mikael Lindström
Ansvarig Bygg

Tel 070-1102081
E-post mikael.lindstrom@h2m.se

Våra certifikat och behörigheter

Se även våra andra tjänster

H2M spindeln

Specialister inom teknisk fastighetsservice.

Se även våra andra tjänster