Optimera balansen och laga i tid

Värme, ventilation och sanitet är oumbärliga ingredienser i en modern fastighet. H2M har lång erfarenhet av alla tjänster inom VVS och rörarbete.

Vår VVS-avdelning erbjuder såväl servicearbeten som installation och ombyggnad. Tjänsterna utförs ofta i korsleverans med våra övriga tjänsteområden, exempelvis drift, bygg eller energioptimering. Organisationen har inga vattentäta skott och det hjälper oss att vara så effektiva som möjligt.

Att verka men inte störa

VVS hör till de områden där vi ofta arbetar mitt i människors arbetsplatser eller vardag. Därför är vi noga med att de specialister vi rekryterar är sociala, lyhörda och vana att arbeta i miljöer med krav på hänsyn till befintlig verksamhet.

Underhåll och tillsyn

Det finns pengar att spara genom noggrann övervakning, service och uppföljning av energimedia, det vet nog alla fastighetsägare idag. Vi utför service, reparation och kontroll så att systemen fungerar prickfritt. En mer övergripande åtgärd för att optimera värme och ventilation mot varandra är  t.ex genom konvertering av värmesystem. Alla våra jobb avslutas alltid med en egenkontroll och dokumentation enligt branschstandarden.

Kontaktperson

Jerry Park
Ansvarig VVS

Tel 08-28 87 66
E-post jerry.park@h2m.se

AuktLigg-300x150

H2M –  Specialister inom tekniska fastighetsservice