DN huset underifrån

Vi är H2M

Vi har alla olika yrkesbakgrund, var och en med sin specialistkunskap, som kompletterar varandra. Genom kunskap, kreativitet och samarbete skapar vi bättre förutsättningar för klokare fastighetsdrift, där helheten står i fokus. Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats med många möjligheter där ingen dag är den andra lik. Vi utgår från omtanke och kunskap i allt vi gör. Tillsammans skapar välskötta fastigheter där människor trivs och mår bra.

drifttekniker

Vi söker alltid duktiga tekniker, elektriker, rörmokare och fastighetsförvaltare. Även om inga tjänster ligger ute är du välkommen att ansöka spontant. Vill du praktisera så är det här du skickar in ansökan. Välkommen till H2M du också!

händer som håller i varandra

Vår värdegrund är viktig för oss, här beskriver vi närmare vad omtanke och kunskap betyder för oss.

Hur började allt egentligen? Läs mer om hur Mikael Lindström tänkte när han grundade H2M.

Fastighetstekniker som blickar ut

Möt Wiliam, en av våra duktiga tekniker som berättar om sin vardag.

Våra drifttekniker hjälper till med det mesta i fastigheten. Bland annat felanmälningar som byte av lampor. På vägen hinner dom se många andra saker som behöver åtgärdas. Därför behöver alla fastigheter duktiga tekniker.

projektledare södra station

Hos oss finns många olika kompetenser samlade, möt Micke, en av våra projektledare i arbetet med ett omfattande brandskyddsprojekt.

tvättar tak

Våra medarbetare formulerar vår värdegrund bäst.