Fastighets­teknik och fastighetsförvaltning

– med omtanke och kunskap

På H2M hittar du allt du behöver för att ta hand om din fastighet. Vi erbjuder fastighetstjänster inom teknik, förvaltning, energi, el och VVS. Vi på H2M anser att det ska vara enkelt att äga och förvalta fastigheter och jobbar därför med enkla avtal och tydliga ramar. Det har vi gjort sedan 2003 och idag är vi 195  anställda, vi finns från Uppsala till Linköping. Vi är en fullservice partner för alla typer av fastigheter och fastighetsbestånd med det lilla företagets enkla kontaktvägar och nära samarbete till det stora företagets kompetensbredd. Välkommen till en personligare partner. 

Välkommen till oss på H2M du också!

Tjänster inom Fastighetsdrift

Fastighetsteknik & fastighetsservice

Vi tar hand om alla typer av fastigheter och fastighetsbestånd. Bland våra objekt finns bostäder, äldreboenden, köpcentra och sjukhus. Vissa fastigheter är tekniskt komplexa, andra är k-märkta och några har höga krav på säkerhet. Gemensamt är att de befolkas av människor som vill trivas på sin arbetsplats, i sin bostad och på sin fritid. Våra kunder vill ha välskötta hus och bra hjälp i vardagen. Hos oss får du det och lite till.

Läs mer om våra fastighetstekniska tjänster här

Energitjänster och energioptimering

Våra energitekniker jobbar med allt från installationer och felsökning, till analyser och optimering av olika fastighetssystem. Vi jobbar med värme, kyla, certifieringsprocesser, digitala övervakningssystem och mycket annat.

Läs mer om våra energitjänster här

Tjänster inom Fastighetsförvaltning

grått hus med stenfasad mot blå himmel.

Fastighetsförvaltning Kontor

En duktig fastighetsförvaltare tar hand om din fastighet utifrån ett helhetsperspektiv med målsättningen att skapa lönsamhet och utveckling. H2M:s kommersiella förvaltning har erfarenhet från både köpcentrum, kontor och industri och fungerar som en partner till fastighetsägare och andra förvaltningsorganisationer. Tillsammans skapar vi långsiktigt välskötta hus där människor trivs och mår bra.

Läs mer om våra förvaltningstjänster för företag

Fastighetsförvaltning Bostadsrättsförening

Våra förvaltare inom bostad tar både hand om bostadsrättsföreningar och andra hyresfastigheter. Tillsammans med driften har vi alltid ett helhetsperspektiv på ekonomi och teknik med omtanke och kunskap i fokus.

Läs mer om våra förvaltningstjänster för BRF och bostäder

Övriga tjänster & erbjudanden

skylt som visar utrymningsväg

Systematiskt brandskydd

Vi arbetar både med fastighetsägare och verksamhetsutövare.

Läs mer om brandskydd.

dator, ikoner för hus, larm, temperatur,vatten

Fastighetsautomation

Vill du veta hur din fastighet mår även när ingen är där? Eller vill du kunna se förbrukning i realtid och hur den samspelar med andra system?

Läs mer om digital styrning

elbilsladdare i garage

Laddstolpar

Ladda bilen hemma är enkelt och billigt, bilen är fulltankad när du ska i väg och elen är billigare på natten.

Läs mer om laddstolpar för elbilar

Larm & säkerhet

Vi har en bred kompetens inom områdena brand- och säkerhetsteknik.

Läs mer om larm och säkerhet