Rykande maskin skär asfalt med ett svart byxben i fokus, texten mark står skriven på längden.

Fastighetsservice – både inne och ute

Hos oss hittar du servicetjänster inom bland annat bygg och mark. Vi har en utrustad maskinpark, ett eget snickeri och tillverkning av smidesdetaljer. Våra duktiga yrkesmän tillverkar allt från enklare detaljer till mer avancerade lösningar. Snabbt, enkelt och praktiskt.

Byggservice

Byggservicen är en del av vår hyresgästservice och kompletterar våra driftavtal med specifik kunskap. Vi har plattsättare, murare, finsnickare och timmermän hos oss vilket gör att du får den hjälp du behöver.

Alla våra medarbetare har stor yrkeskompetens och är skickliga på att verka på andras arbetsplatser utan att störa. Genom våra kvalitetssäkringssystem arbetar vi löpande med säkerhet, arbetsmiljö och kvalité i våra olika uppdrag.

Smidestjänster

Våra smidestjänster används främst för reparationer och tillverkning. När komponenter behöver repareras, byggas om eller om reservdelar slutat att tillverkas kan vår smed hjälpa till med lösningar. Det är hållbart att låta fullt fungerande maskiner sitta kvar om de kan optimeras och renoveras.

Vaktmästeri

Ibland finns behov av enklare service till hyresgäster, som  att någon kan vara på plats när du behöver det. Till exempel för att dela ut nycklar eller möblera om i lokaler. Behovet av vaktmästare kan vara både tillfälligt eller långvarigt.

Markservice

Vår markservice hjälper dig med mindre projekt i befintliga miljöer som renovering av lekplatser eller ombyggnation av innergårdar. Vi felsöker avlopp, rätar upp lyktstolpar och flaggstänger, plockar ned fasadskyltar och sätter upp julbelysning. Vi har också tjänster för utemiljö i våra bostadsuppdrag.

Vi finns här för dig och din fastighet

Alla våra bilar är fullt utrustade med verktyg och förbrukningsmaterial, vårt snickeri och vår smedja är centralt placerade vid Skanstull. Vi ska leverera fastighetstjänster i världsklass till alla våra kunder, liten som stor. Vi ska vara kundens första val när det kommer till fastighetsdrift och förvaltning, att anlita H2M ska alltid vara enkelt.

H2M – Specialister inom teknisk fastighetsdrift och förvaltning

Läs mer om våra tjänster:

certifiering ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001